VÁŠ DÁRKOVÝ VELKOOBCHOD OD ROKU 1995

logo

Makadamový Olej - 100 ml

Makadamový Olej - 100 ml
Makadamový Olej - 100 ml
Tag 0100% Natural Ingredients
Tag 1Cruelty Free
Tag 2Ethically Sourced
Tag 3SLS & SLES Free
BO-11

Latinský Název : Macadamia Integrifolia.

Makadamový ořech byl evropany objeven po osídlení Austrálie, ačkoli ho australští domorodci konzumovali a zpracovávali již dlouho předtím.

V kosmetice se Makadamový Olej obecně používá v hustějších krémech kvůli těžším a luxusnějším vůním.

Makadam působí při blokování škodlivých paprsků slunce, takže se často používá v krémech na opalování. Olej se velmi podobá kožnímu mazu, který je přirozeně produkovaný kůží, aby se chránila.

Náš velkoobchodní makadamový základní olej pochází z Austrálie a vyrábí se metodou extrakce za studena.

Specifikace a dokumentace produktu

Bezpečné platby:

Logo Secure CheckoutLogo Apple Pay FrameLogo Google PayLogo Visa Brandmark BlueLogo MasterCardLogo PaypalLogo Karna BadgeLogo CashLogo PastPay